Team Wings Care Community

Directie

Léon Arends en Nancy Konijn vormen samen het bestuur van Wings Care Community. Zij zijn verantwoordelijk voor het management, het beleid, de uitvoer van zorg mens en dier en het personeel.

Beiden hebben jarenlange ervaring in de (combinatie) zorg en roofvogels en hebben hiervoor diverse opleidingen gevolgd. Je zult hen daarom, naast de organisatorische werkzaamheden, ook vaak tegenkomen op de werkvloer. Zij zijn ervan overtuigd dat je pas goed leiding kan geven in de organisatie als je zelf regelmatig actief meewerkt en weet wat er speelt onder de mensen en roofvogels.

Zij doen dit natuurlijk vooral omdat hun hart daar ligt! Wings therapie is mede hierdoor ontstaan en is hedendaags een effectief roofvogelondersteund traject op maat waarin zowel mens als roofvogels zich ontwikkelen én hun doelen behalen in een natuurlijke omgeving.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn professionals met passie voor hun vak! Dankzij hun (gespecialiseerde) opleidingen, hun flexibele enthousiaste instelling én hun ervaringen en expertise in mensen- en dierenzorg zijn zij overal inzetbaar op de werkvloer!

Judith Berkhout
Marianne op ’t Ende
Dominique Goudsblom
Marco Konijn
Hielko van Rijthoven
Sander Dekkers
Nikki Collet

Administratie:
Barbara Claassen

Ons team wordt ondersteund door een enthousiaste groep vrijwilligers van Stichting Wings of Change.